Τι είναι το Διαδικτυακό Φροντιστήριο;

 

Τι είναι το Διαδικτυακό Φροντιστήριο

 

Το διαδικτυακό φροντιστήριο e-PedioGnosis.gr είναι μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου Πεδίο Γνώσης και καλύπτει κάθε ανάγκη εξ αποστάσεως διδασκαλίας που μπορεί να έχει ένας μαθητής στο σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Tα online μαθήματα στο διαδικτυακό φροντιστήριο, αποτελούν μια σίγουρη επιλογή επιτυχίας για ένα μαθητή στις μέρες μας, καθώς του δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθεί οποιοδήποτε μάθημα από το σπίτι του, μέσα από τον Η/Υ ή το tablet του.

 

   vima2-small   vima3-small
 

Το Πεδίο Γνώσης με τη μακρόχρονη παρουσία του στο χώρο της εκπαίδευσης και τους έμπειρους και καταρτισμένους καθηγητές του, διασφαλίζει την ποιότητα των διαδικτυακών μαθημάτων και αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα τους τόσο για τους μαθητές όσο και για τους γονείς. Πιο συγκεκριμένα:

Ο μαθητής:

check02 Είναι πιο συγκεντρωμένος στο μάθημα αφού το παρακολουθεί άμεσα μέσω της οθόνης, χωρίς άσκοπες συνομιλίες.
check02 Εξετάζεται ταυτόχρονα με όλους τους συμμαθητές του καθώς η οθόνη αποτελεί το κοινό ηλεκτρονικό τετράδιο όλων των μαθητών του group με αποτέλεσμα να γίνεται πιο αποδοτικός και αποτελεσματικός.
check02 Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να παρέμβει στο μάθημα για επίλυση αποριών σηκώνοντας χέρι μέσω της πλατφόρμας.
check02 Έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τον καθηγητή του για επιπλέον απορίες μέσω email ή τηλεφώνου μετά το μάθημα.
check02 Δε χάνει χρόνο για μετακίνηση από και προς το φροντιστήριο ενώ απολαμβάνει την άνεση της παρακολούθησης από το σπίτι του.
check02 Μπορεί να επιλέξει τμήμα με φίλους ή συγγενείς που τους χωρίζει ακόμη και μεγάλη απόσταση αλλά έχουν κοινούς στόχους.
check02 Παρακολουθεί και κατεβάζει εμπλουτισμένες ψηφιακές σημειώσεις και επικαιροποιημένα ψηφιακά βιβλία και παραδείγματα.

Οι γονείς:

check02 Ενημερώνονται καθημερινά για την επίδοση και παρουσία των παιδιών τους και έχουν πλήρη γνώση των χαμένων μαθημάτων με ενημερωτικά email ή άμεση τηλεφωνική επικοινωνία.
check02 Έχουν την ασφάλεια ότι τα παιδιά τους εκπαιδεύονται από τους έμπειρους καθηγητές του φροντιστηρίου με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και αξιολογήσεις.
check02 Επιβαρύνουν λιγότερο τον οικονομικό τους προϋπολογισμό αφού τα παιδιά τους απολαμβάνουν πλήρη, στοχευμένα και πολύωρα εβδομαδιαία προγράμματα, ανάλογα με την τάξη, σε τιμές φροντιστηρίου και όχι ιδιαιτέρων.
 

 Pedio Gnosis Ekpaideytikos Organismos

Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών μας με επάρκεια και αξιοπιστία και η παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλής αξίας μέσα σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.

Για μας η εκπαίδευση είναι τρόπος ζωής.

Ενημερωθείτε ONLINE

 

 Endiaferomai

 Διεύθυνση Κεντρικών 

Μαραθώνος 3, Περιστέρι Αττική

 Τηλεφωνικό Κέντρο 

 e-mail 

 Γ.Ε.Μ.Η. 

127513403000
Copyright © logo4-mini. All Rights Reserved.