Τι είναι το Διαδικτυακό Φροντιστήριο;

 

Tα online μαθήματα στο διαδικτυακό φροντιστήριο Πεδίο Γνώσης, αποτελούν μια σίγουρη επιλογή επιτυχίας για ένα μαθητή στις μέρες μας, καθώς του δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθεί οποιοδήποτε μάθημα από το σπίτι του, μέσα από τον Η/Υ ή το tablet του.

 

vima1-small     vima2-small     vima3-small
 

Το Πεδίο Γνώσης, με τη μακρόχρονη παρουσία του στο χώρο της εκπαίδευσης και τους έμπειρους και καταρτισμένους καθηγητές του, διασφαλίζει την ποιότητα των διαδικτυακών μαθημάτων και αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα τους τόσο για τους μαθητές όσο και για τους γονείς. Πιο συγκεκριμένα:

Ο μαθητής:

check02 Είναι πιο συγκεντρωμένος στο μάθημα αφού το παρακολουθεί άμεσα μέσω της οθόνης, χωρίς άσκοπες συνομιλίες.
check02 Εξετάζεται ταυτόχρονα με όλους τους συμμαθητές του καθώς η οθόνη αποτελεί το κοινό ηλεκτρονικό τετράδιο όλων των μαθητών του group με αποτέλεσμα να γίνεται πιο αποδοτικός και αποτελεσματικός.
check02 Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να παρέμβει στο μάθημα για επίλυση αποριών σηκώνοντας χέρι μέσω της πλατφόρμας.
check02 Έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τον καθηγητή του για επιπλέον απορίες μέσω email ή τηλεφώνου μετά το μάθημα.
check02 Δε χάνει χρόνο για μετακίνηση από και προς το φροντιστήριο ενώ απολαμβάνει την άνεση της παρακολούθησης από το σπίτι του.
check02 Μπορεί να επιλέξει τμήμα με φίλους ή συγγενείς που τους χωρίζει ακόμη και μεγάλη απόσταση αλλά έχουν κοινούς στόχους.
check02 Παρακολουθεί και κατεβάζει εμπλουτισμένες ψηφιακές σημειώσεις και επικαιροποιημένα ψηφιακά βιβλία και παραδείγματα.

Οι γονείς:

check02 Ενημερώνονται καθημερινά για την επίδοση και παρουσία των παιδιών τους και έχουν πλήρη γνώση των χαμένων μαθημάτων με ενημερωτικά email ή άμεση τηλεφωνική επικοινωνία.
check02 Έχουν την ασφάλεια ότι τα παιδιά τους εκπαιδεύονται από τους έμπειρους καθηγητές του φροντιστηρίου με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και αξιολογήσεις.
check02 Επιβαρύνουν λιγότερο τον οικονομικό τους προϋπολογισμό αφού τα παιδιά τους απολαμβάνουν πλήρη, στοχευμένα και πολύωρα εβδομαδιαία προγράμματα, ανάλογα με την τάξη, σε τιμές φροντιστηρίου και όχι ιδιαιτέρων.
 

 ti-einai-to-diadiktiako-frontistirio

 

To e-pediognosis.gr
είναι τακτικό μέλος ...

> της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος
> και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής
 
OEFE        sefa-logo
 

To e-pediognosis.gr
στα Social Media

 
sm facebook   sm instagram   sm lndin   sm youtubee 
 
bottoma