Όροι Χρήσης της υπηρεσίας παρακολούθησης διαδικτυακών μαθημάτων

 

Με την αποδοχή των όρων χρήσης της υπηρεσίας παρακολούθησης διαδικτυακών μαθημάτων (δωρεάν ή με κόστος) δηλώνω ρητά και υπεύθυνα ότι επιτρέπω στο διαδικτυακό φροντιστήριο Πεδίο Γνώσης την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων καθώς και των προσωπικών δεδομένων του μαθητή του οποίου είμαι νόμιμος κηδεμόνας ή κάτοχος γονικής μέριμνας, τα οποία θα συμπληρώσω στην αίτηση παρακολούθησης διαδικτυακών μαθημάτων και όσα επιπλέον προσωπικά δεδομένα παρέχω προφορικά ή γραπτά στο διαδικτυακό φροντιστήριο. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων θα γίνει για τους παρακάτω σκοπούς:

α. την ενημέρωση μου για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για την παρακολούθηση διαδικτυακων μαθημάτων

β. την ενημέρωση μου για τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που παρέχει το διαδικτυακό φροντιστήριο

Αποδέκτες των παραπάνω προσωπικών δεδομένων είναι: Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης, η Γραμματεία, οι Καθηγητές του διαδικτυακού φροντιστηρίου και τα αρμόδια Διοικητικά Στελέχη.

Το ελάχιστο χρονικό διάστημα τήρησης και επεξεργασίας των παραπάνω προσωπικών δεδομένων θα είναι το διάστημα που χρειάζεται για να πραγματοποιηθούν τα διαδικτυακά μαθήματα και το μέγιστο, για όσο υφίσταται η εταιρεία.

Δηλώνω ότι γνωρίζω ότι στο διαδικτυακό φροντιστήριο, κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών μαθημάτων που θα παρακολουθήσει ο μαθητής, όλοι οι μαθητές έχουν ανοιχτή την κάμερά τους για να τους βλέπει ο καθηγητής και οι συμμαθητές τους, έχουν ανοιχτά τα μικρόφωνά τους για να μπορούν να μιλούν και έχουν ανοιχτά τα ηχεία τους για να μπορούν να ακούν τον καθηγητή και τους συμμαθητές τους. Επίσης γνωρίζω ότι το διαδικτυακό φροντιστήριο καταγράφει τα μαθήματα ώστε να μπορεί να τα αποστείλει σε μαθητές που για κάποιο σοβαρό λόγο δεν κατάφεραν να τα παρακολουθήσουν ζωντανά και ότι στα καταγεγραμμένα αυτά μαθήματα ακούγονται όλοι οι ήχοι του μαθήματος, αλλά δεν φαίνονται τα πρόσωπα τα μαθητών, παρά μόνο του καθηγητή.

Δηλώνω, επίσης, ότι γνωρίζω ότι με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων, τόσο εγώ όσο και ο μαθητής έχουμε το δικαίωμα πρόσβασης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας των προσωπικών μας δεδομένων καθώς και το δικαίωμα αντικρούσεως της επεξεργασίας τους. Τα ανωτέρω δικαιώματα μπορώ να τα ασκήσω υποβάλλοντας αίτηση στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη διεύθυνση: Μαραθώνος 3, 121 32 Περιστέρι Αττικής.

Το διαδικτυακό φροντιστήριο έχει ως Υπεύθυνο αποθήκευσης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων τον Κο Χρήστο Τσίρο και λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για να διασφαλίσει ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι αξιόπιστη, ακριβής και πλήρης για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται ανωτέρω. Τα προσωπικά δεδομένα θα τηρούνται έγχαρτα ή ηλεκτρονικά/ ψηφιακά για το διάστημα που απαιτείται προκειμένου να εκπληρωθούν οι σκοποί που προσδιορίζονται στην παρούσα ενημέρωση, πλην των περιπτώσεων όπου απαιτείται ή επιτρέπεται η τήρηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα βάσει την νομοθεσίας. Σε κάθε περίπτωση τα συμφέροντα, τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι ελευθερίες του προσώπου γίνονται σεβαστές και δεν καταπατώνται.

 

To e-pediognosis.gr
στα Social Media

 
sm facebook   sm instagram   sm lndin   sm youtubee 
 
bottoma