Μαθήματα σε Ομογενείς Μαθητές

 

Στη διαδικτυακή εκπαίδευση δεν υπάρχουν σύνορα. Ο Έλληνας ομογενής μαθητής από τη Γερμανία, την Πορτογαλία ή την Αυστραλία, μπορεί πλέον να έχει την καλύτερη δυνατή βοήθεια που χρειάζεται για να πετύχει στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

 

To φροντιστήριο Πεδίο Γνώσης και το διαδικτυακό φροντιστήριο e-pediognosis είναι σταθερά η πρώτη επιλογή των ομογενών μαθητών στην πορεία για την επιτυχή εισαγωγή τους στις πανεπιστημιακές σχολές υψηλής ζήτησης.Τα τελευταία χρόνια οι πανελλήνιες εξετάσεις ομογενών, έχουν αυξημένες απαιτήσεις παρόμοιες με αυτές των πανελλαδικών εξετάσεων εντός της χώρας και λόγω του υψηλού βαθμού δυσκολίας, έχουμε δημιουργήσει προγράμματα προετοιμασίας αντίστοιχα εκείνων των γηγενών μαθητών.

 

Το e-pediognosis παρέχει στους ομογενείς υποψηφίους μια ολοκληρωμένη στήριξη και προετοιμασία για τα μαθήματα των εξετάσεων, ώστε η εισαγωγή τους στα κορυφαία Ελληνικά Πανεπιστήμια να είναι ένας απόλυτα εφικτός στόχος. Τα online μαθήματα γίνονται από τους έμπειρους καθηγητές μας, όπου κι αν βρίσκονται οι ομογενείς μαθητές, μέσα από την ειδική πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης του Εκπαιδευτικού μας Οργανισμού.

 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα των νέων τμημάτων ομογενών μαθητών ξεκινούν αρχές Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους και διαρκούν έως και την έναρξη των εξετάσεων (πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου).

 
Picture1 
 
 

 ti-einai-to-diadiktiako-frontistirio

 

To e-pediognosis.gr
είναι τακτικό μέλος ...

> της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος
> και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής
 
OEFE        sefa-logo
 

To e-pediognosis.gr
στα Social Media

 
sm facebook   sm instagram   sm lndin   sm youtubee 
 
bottoma