Συμβουλευτική
Επαγγελματικός Προσανατολισμός

 

Το e-PedioGnosis προσφέρει στους μαθητές του εντελώς δωρεάν ολοκληρωμένη διαδικτυακή Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, είτε μέσω ατομικών συνεδριών είτε μέσω ομαδικών σεμιναρίων. 

 

Στο Πεδίο Γνώσης ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός σαν μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας ξεκινάει από την Α΄ Λυκείου με σεμινάρια και ειδικά τεστ από εξειδικευμένους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της προετοιμασίας των μαθητών μας για την πορεία τους προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

Στη Β' Λυκείου οι μαθητές αξιολογούν τα επαγγέλματα σε σχέση με τις αξίες που θεωρούν σημαντικές και προσανατολίζονται στην καριέρα που θέλουν να ακολουθήσουν. Η κρίσιμη επιλογή της κατεύθυνσης καθώς και τα μαθήματα επιλογής, είναι μέσα στους στόχους επαγγελματικού προσανατολισμού αυτής της περιόδου.

 

Σε όλους τους υποψηφίους της Γ' Λυκείου, παρέχουμε πλήρη και αναλυτική ενημέρωση για τις σχολές, τα τμήματα, τα μόρια, την επαγγελματική αποκατάσταση, τις προοπτικές και την αγορά εργασίας Οι υπεύθυνοι σπουδών και οι σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού είναι δίπλα στους μαθητές μας καθ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και με εξατομικευμένες διαδικτυακές συναντήσεις συμβουλευτικής και ενημέρωσης, τους κατευθύνουμε μέχρι και το τελευταίο κλικ της καταχώρησης του Μηχανογραφικού Δελτίου, ώστε να έχουν την καλύτερη, μετέπειτα επαγγελματική αποκατάσταση και εξέλιξη.

 

 epaggelmatikos-prosanatolismos

 

To e-pediognosis.gr
είναι τακτικό μέλος ...

> της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος
> και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής
 
OEFE        sefa-logo
 

To e-pediognosis.gr
στα Social Media

 
sm facebook   sm instagram   sm lndin   sm youtubee 
 
bottoma