Ειδικό Μάθημα - Ξένη Γλώσσα

 

Ειδικό Μάθημα - Ξένη Γλώσσα

 

Για την εισαγωγή σε ορισμένες σημαντικές Πανεπιστημιακές σχολές, απαιτείται στις Πανελλαδικές, η εξέταση στο Ειδικό Μάθημα Ξένης Γλώσσας (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά), το οποίο δίνει επιπλέον μόρια και πρέπει να δοθεί υποχρεωτικά προκειμένου να εισαχθούν οι ενδιαφερόμενοι μαθητές σε αυτές τις σχολές.

Το διαδικτυακό φροντιστήριο Πεδίο Γνώσης υλοποιεί Ετήσια και Ταχύρρυθμα Προγράμματα για όλες τις Ξένες Γλώσσες που εξετάζονται ως Ειδικά Μαθήματα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις της Γ' Λυκείου.

Ετήσιο Πρόγραμμα το οποίο ξεκινά τον Οκτώβριο και ολοκληρώνεται την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων (διάρκεια: 8 μήνες x 1,5 ώρα την εβδομάδα).

Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα το οποίο ξεκινά αμέσως μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων 4 βασικών μαθημάτων των πανελλαδικών εξετάσεων και ολοκληρώνεται πριν την εξέταση του Ειδικού Μαθήματος (διάρκεια: 10 ώρες).

   Δείτε τα προγράμματα της Ξένης Γλώσσας για την Γ' Λυκείου ...  

Η εξέταση της ξένης γλώσσας ως Ειδικό Μάθημα σε Πανελλαδικό επίπεδο έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, γι’ αυτό χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση και σωστή προετοιμασία. Ο τρόπος διδασκαλίας και η ύλη της ξένης γλώσσας για την απόκτηση κάποιου πτυχίου (πχ Lower, Advanced, Proficiency), διαφέρει σε πολλά σημεία από τον τρόπο εξέτασης και την ύλη των πανελλαδικών εξετάσεων.

Στο Πεδίο Γνώσης, προετοιμάζουμε τους μαθητές της Γ' Λυκείου για το μάθημα της ξένης γλώσσας στις Πανελλαδικές εξετάσεις, με άριστα αποτελέσματα και κορυφαίες επιτυχίες κάθε χρόνο.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα τις σχολές στις οποίες απαιτείται η εξέταση ξένης γλώσσας:

 sxoles pou apaitoun xeni glossa

 
 

 Pedio Gnosis Ekpaideytikos Organismos

Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών μας με επάρκεια και αξιοπιστία και η παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλής αξίας μέσα σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.

Για μας η εκπαίδευση είναι τρόπος ζωής.

Ενημερωθείτε ONLINE

 

 Endiaferomai

 Διεύθυνση Κεντρικών 

Μαραθώνος 3, Περιστέρι Αττική

 Τηλεφωνικό Κέντρο 

 e-mail 

 Γ.Ε.Μ.Η. 

127513403000
Copyright © logo4-mini. All Rights Reserved.